Wheels on Tour goes

Toscane

Reisverslag 6 t/m 14 mei 2023

Previous slide
Next slide
wheels on tour goes Toscane 2024 met cypres (Klein)

"Jullie onderscheiden jezelf omdat je het met gevoel doet! En dat merken de deelnemers. Houd dat er in!"

"Liesbeth en Lex zijn geboren organisatoren met oog voor detail en met passie. Ze slagen er daarom ook in om een goede sfeer te creëren. "

"Drive, discover and enjoy. Make new friends. classic cars connect."

"Toscane met Wheels on Tour fantastische organisatie, leuke mensen en prachtige auto’s"

"Onbezorgd genieten met de liefdes van mijn leven."

"Het bezoeken van Toscane is voor ons elke keer weer een feestje. De startlocatie, Elba alsook eindlocatie waren fenomenaal"

"De afwisseling van het programma. Zat heel goed in elkaar. Van glooiende wegen tot haarpin, van heuvels tot bergen, van dorpen tot steden en van water tot eiland. Super."

Previous
Next

Van 6 t/m 14 mei hebben wij met 33 prachtige auto’s een geweldige roadtrip gereden door het Toscaanse landschap. Onze start was in het heerlijke Forte dei Marmi, waar de meeste equipes één of 2 dagen eerder aankwamen om de roadtrip helemaal relaxed te beginnen. De eerste dag reden we een geweldige bergroute door het Marmergebied van Massa. De tweede etappe ging door de prachtige Chiantistreek en werden de deelnemers in de middag verrast met een lunch bij een indrukwekkend 18e -eeuws wijnkasteel. We overnachten in hartje Siena en rijden de volgende dag het Toscaanse landschap in vol heldergroene heuvels en cipressen. Iedereen was er stil van, zo mooi!!!
 
We verblijven 2 nachten in een fantastisch Spa-resort waar sommige deelnemers een dagje rust pakken en andere (de meesten) toch door de stromende regen gaan rijden. De route van deze dag gaat door Umbrië met een bezoek aan de historische stad Orvieto. Op donderdag rijden we dwars door het binnenland naar de kust en nemen we de ferry in Piombino naar Elba. De dag erna (een gehele route over het eiland) wordt door de meeste deelnemers als mooiste ervaren, slingerende kustroutes met waanzinnig mooie uitzichten. We overnachten aan de kust en rijden onze laatste dag naar Castelfalfi, waar we de roadtrip in stijl afsluiten met een feestelijk diner.

Deze reis werd gewaardeerd met een 8,8
4.5/5