Wheels on Tour goes

Autumn

Reisverslag 11 t/m 15 oktober 2023

Previous slide
Next slide
Logo wheels on tour goes autumn 2023 (Middel)

"Onze eerste kennismaking met Wheels on Tour overtrof in alles onze verwachtingen. Zo professioneel georganiseerd, chapeau! "

"Fantastische organisatie met unieke parcours!."

"Perfect, mooie routes, mooie hotels en goed verzorgd. Ondanks de grootte van de groep toch persoonlijke aandacht van de organisatie"

"Wheels on tours brings the coulors of Autumn in your life!"

"Geweldig genoten en van A-Z fantastisch georganiseerd door Liesbeth, Lex en hun team."

"De ultieme balans tussen avontuur beleven en genieten: dat is Wheels on Tour! "

Previous
Next

Van 11 t/m 15 oktober 2023 hebben wij met 24 equipes voor het eerst een herfstrit gereden. We ontvingen alle deelnemers in Kasteel Bloemendal in Vaals, een prachtige locatie om te starten. Bij de middagborrel kon iedereen buiten op het terras zitten om bij te kletsen en kennis te maken. Op donderdag starten onze eerste etappe, het weer begon een beetje druilerig maar al snel reden we met een waterig zonnetje door het Limburgse Gulpendal en het schitterende Duitse Eifelgebied. Onze finish was vandaag aan de Moezel tussen de indrukwekkende wijngaarden. De overnachting was bij het imposante Schloss Lieser, een prachtig oud kasteel aan de Moezel omgetoverd tot luxe hotel.

 

Op vrijdag vervolgen we onze weg richting Luxemburg, een schitterende zonnige ochtend door het herfstlandschap van de Moezel. Dit is hoe we onze herfstrit in gedachten hadden, maar wat hebben we een geluk met dit prachtige weer! We rijden over de Hünsruck, een middelgebergte wat deel uitmaakt van het Rijnlands leisteenplateau en finishen in het schilderachtige stadje Clerveaux. De volgende dag rijden we door het mooiste deel van Luxemburg, een landschap van heuvels, rood-oranje bossen en een aantal mooie bergpassen. Onze laatste nacht overnachten we bij Chateau d’Urspelt, een indrukwekkend wit kasteel en de perfecte locatie voor ons feestelijke diner.

 

Op zondag, helaas alweer de laatste dag, rijden we door de Belgische Ardennen slingerend langs de rivier de Ourthe. Onze laatste stop is in het historische Durbuy waar we verwend worden bij restaurant la Bru’sserie met een geweldige lunch. We nemen afscheid van de deelnemers, iedereen krijgt 2 mooie flessen Moezelwijn cadeau om thuis nog even na te genieten van deze geweldige roadtrip. Voor ons was het de eerste keer dat we in oktober een rit hebben georganiseerd, maar zeker voor herhaling vatbaar. Voor 2024 staat Winterberg op de planning, we kijken er nu al naar uit.

Deze reis werd gewaardeerd met een 9,1
4.6/5