Wheels on Tour goes

Champagne

Reisverslag 4 t/m 8 mei 2022

Previous slide
Next slide
wheels on tour goes champagne 2022

"Het roadbook was echt heel goed - zelfs een rookie als ik kon het volgen, het was super precies!. "

"Prachtige lokaties en zelfs jammer dat er weinig tijd was om van de mooie omgeving te genieten."

"Superorganisatie met hart voor de zaak, we voelden ons zeer welkom en bij aankomst stonden jullie steeds klaar. Was echt heel goed geregeld en ook goede sfeer. Complimenten voor jullie persoonlijke hartelijke inzet en de reis in het geheel NIKS DAN LOF!"

"Jullie doen het echt top. Super leuk stel, ontspannen en met verstand van zaken - kom er maar eens om 😉 "

"Wij waren oprecht reuze tevreden en hebben met volle teugen genoten. Ook de vriendelijke flexibiliteit gedurende de tour voelde heerlijk ontspannen aan, fanatieke deelnemers en easy-gasten komen beiden aan hun trekken. Dat voelde prima. "

"Wij rijden vaak mee met andere rally organisaties maar hebben nu echt ontspannen kunnen genieten. Minder stress als je niet zelf de kortste route hoeft te zoeken. Bol pijl is iets saaier maar is meer relaxed. We waren heel blij dat er naast de bol pijl ook twee dagen kaartlezen was en de regularities!!! "

"Altijd een feestje om met Lex en Liesbeth op stap te zijn! Mooie hotels, gave plaatsen, leuke wetenswaardigheden en goed gezelschap. Kortom, alle ingrediënten voor het maken van prachtige herinneringen met lieve vrienden. Wat wil een mens nog meer? "

"Dit was onze eerste deelname aan een meerdaagse rondrit en met Wheels on tour. Super organisatie! Super geslaagd. Wij kijken uit naar meer!"

"Wat een een fantastische reis, Lex & Liesbeth slagen er steeds weer in de verwachtingen te overtreffen! Perfecte organisatie, hotels, diners, schitterende routes en een hele leuke groep mensen. We kijken uit naar de volgende roadtrip!"

Previous
Next

Binnenkort volgt hier het uitgebreide reisverslag. Ondertussen kunt al genieten van de foto’s en de film van deze reis.

Deze reis werd gewaardeerd met een 9
4.6/5