Wheels on Tour goes

Scoland

Reisverslag 16 t/m 24 juni 2023

Previous slide
Next slide
Logo schotland 2023 metPeebles wheels on tour (Klein)

"Alles was een hoogtepunt! De trip op zich, de wegen waar we langsreden. Mooie afwisseling van wat er te zien valt in Schotland. De vlucht met het watervliegtuig was geweldig. "

"Een en al plezier van de trip over veel interessante wegen in een supermooi landschap, een mooie mix van uit te voeren route instructies en zoekopdrachten. "

"De route die we reden was prachtig. Maar alles erom heen (hotels, gezamenlijke borrels en diner, de hele organisatie) ondersteunde deze ervaring."

"Landschapsmatig was het één groot hoogtepunt, met als uitschieter Applecross. Loch Lomond en de watervliegtuigtrip horen ook in de lijst hoogtepunten"

"Kort maar krachtig; iedere dag overtrof onze verwachtingen zowel de route als hotels en diners. Het gezelschap is ook een onderdeel van hoogtepunten, veel toffe mensen en 99% no nonsense. "

"Het was de reis waar ik al 20 jaar van droomde en dankzij jullie geweldige gevoel voor beleving en organisatie heeft hij ook nog al mijn verwachtingen overtroffen. Kan niet wachten op de volgende rally!"

"Fantastische road-trip met prachtige routes en hotels. En veel bijzondere en speciale momenten die je nooit vergeet."

Previous
Next

Binnenkort volgt hier het uitgebreide reisverslag. Ondertussen kunt al genieten van de foto’s van deze reis.

Deze reis werd gewaardeerd met een 9,5
4.7/5