Wheels on Tour goes

Eifel

Reisverslag 16 t/m 19 mei 2019

Previous slide
Next slide
Logo eifel 2019 wheels on tour

"Leuke bestemmingen, goed georganiseerd, mooie hotels, leuke sportieve mensen bij elkaar enfin alles top!"

"Zorgeloos prachtige streken verkennen samen met andere classic car liefhebbers: super-de-luxe!"

"Gezellig, prettig informeel en persoonlijk."

"Met Wheels on tour ben je zeker van leuke en ontspannende rally die je via mooie wegen tot op je eindbestemming brengt."

"Met hart en ziel gaan jullie erin, de ideale combinatie van rijden, gezelligheid, en goed eten."

Previous
Next

In het voorjaar van 2019 rijden we deze weekendrit met 21 equipes door het Duitse Eifelgebied. De ontvangst is in het schitterend net gerenoveerde Hotel “Kasteel Bloemendal” in Vaals. Daarna starten we deze roadtrip met een bergachtige route door diverse natuurparken en langs imposante burchten en kastelen. De finish is in Traben Trarbach waar we 2 nachten verblijven in een schitterend historisch Jugendstill hotel. Op zaterdag verkennen we het gebied rondom de Moezel, vol prachtige wijnranken op de heuvels langs de rivier. We passeren gezellige dorpjes met authentieke vakwerkhuizen en finishen wederom in Traben Trarbach. Het diner is deze avond buiten de deur in 1 van de bekendste wijnhuizen van de streek. Hier genieten we van een heerlijke wijnproeverij in combinatie met een prachtig buffet.

Op zondag rijden we weer noordwaarts richting onze eindbestemming Voeren. Bij Kasteel Altembrouck is de ontvangst hartelijk en zonnig, en we sluiten af met een 3 gangen lunch en de prijsuitreiking.

Deze reis werd gewaardeerd met een 8,3
4.4/5