Wheels on tour

Wheels on Tour is opgericht in 2017 en is ontstaan vanuit een passie voor reizen, het ontdekken van de wereld en klassieke auto’s. In samenwerking met Wheels by Lex organiseren wij 4 tot 5 uitdagende en verrassende roadtrips per jaar voor liefhebbers van klassiekers en youngtimers. Onze reizen zijn zeer geschikt voor equipes die wat van de wereld willen zien, die kilometers willen maken, maar die óók willen genieten van de omgeving en de culturele highlights. Overdag rijd je zelfstandig over verrassende wegen door de mooiste gebieden en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou zijn geweest. In de avond is er tijd voor ontspanning en vooral voor veel gezelligheid tijdens de gezamenlijke diners.

Voordat Wheels on Tour was opgericht, hebben wij al meerdere jaren roadtrips georganiseerd voor klanten van Lex Classics. Wij vonden het belangrijk om meer tijd met hen door te brengen en iedereen beter te leren kennen. Door deze roadtrips hebben wij veel mensen bij elkaar gebracht en zijn er onderling meerdere vriendschappen ontstaan. De samenstelling van onze deelnemersgroep is zeer divers, dat geeft een bijzonder dynamiek. Wat voor iedereen belangrijk is, is het waarderen van kwaliteit, genieten van het leven en natuurlijk goed gas geven op de mooiste wegen binnen en buiten Europa.

“I want to travel the world with you”

Wij werken voor iedere roadtrip samen met een “local hero”, een specialist die het land goed kent en precies weet waar de mooiste gebieden, routes, bezienswaardigheden en hotels zijn. Wij zetten zelf alle routes uit en vervolgens worden deze 1 maand voor vertrek door een Wheels on Tour testteam gecontroleerd, zodat de roadbooks zo goed als foutloos zijn.

Onze roadtrips variëren van een lang weekend tot 10 dagen, we rijden met ongeveer 30 equipes en de deelnemende teams komen hoofdzakelijk uit Nederland of België. De auto’s zijn voornamelijk klassiekers van voor 1980 variërend in alle merken en types. We kiezen voor 4- en 5- sterren hotels op bijzondere locaties die allemaal een eigen unieke identiteit hebben. De diners zijn altijd inbegrepen, inclusief mooie wijnarrangementen en uitgebalanceerde menu’s met lokale streekgerechten.

Wat maakt ons uniek?

Wheels on Tour heeft oog voor detail, is altijd persoonlijk betrokken en de organisatie rijdt op alle roadtrips mee als begeleiding. We delen de passie voor een goede gezellige sfeer en een hoge kwaliteit van organisatie met onze klanten. We werken alle reizen tot in de puntjes uit en laten niets aan het toeval over, hierdoor kunnen we alle deelnemers volledig ontzorgen en regelen wij de rest.

Daarnaast zijn we innovatief en creatief en houden we van verrassende elementen onderweg en in de hotels. Maar wat vooral belangrijk is, is dat wij zelf van iedere reis samen met de deelnemende equipes enorm genieten!

“Collect moments, not things”

Wij nemen u graag mee op reis om samen de mooiste wegen te ontdekken, bijzondere plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Veel van onze klanten gaan al meerdere jaren mee en zijn iedere keer weer verrast door de geweldige sfeer onderling, de bijzondere hotels en gevarieerde routes. Onze roadtrips zijn een onvergetelijke ervaring, samen reizen met mensen met dezelfde passie, onverwachte nieuwe ontmoetingen en tot in de puntjes verzorgd. Genietend van spectaculaire uitzichten, geweldige wegen en tophotels, wanneer gaat u met ons mee?

Meet the team

Wij werken vanaf het begin samen met een aantal vaste monteurs en een goed georganiseerd bagageteam. Zij zijn voor ons zeer belangrijk en samen met hen zorgen wij dat de gehele roadtrip op rolletjes loopt. Voor het transport van de auto’s werken wij altijd samen met Van Zandwijk, een betrouwbare en zeer professionele partner die jullie klassiekers veilig vervoert.

Liesbeth sep

Liesbeth Boomsma

Organiseren zit in mijn DNA, samen met mijn passie voor reizen en liefde voor organiseren was dit de perfect combinatie om Wheels on Tour in 2017 op te richten. In mijn carrière heb ik 20 jaar als inkoper gewerkt binnen het modesegment en heb zelf veel gereisd over de hele wereld. Ik ben gewend om over goede kwaliteit te onderhandelen en wordt enthousiast van nieuwe impulsen. Daarom zoeken Lex en ik voor onze roadtrips altijd naar bijzondere unieke plaatsten en proberen wij de klanten iedere dag weer te verrassen. Ik ben verantwoordelijk voor alle directe contacten met de hotels en het eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers. Ik organiseer alles rondom het verloop van de reis, maak de roadbooks en na de afloop de fotoboeken. Iedere reis is weer een nieuwe uitdaging, dat houdt mij scherp en enthousiast om altijd het beste eruit te halen. Ik kijk er naar uit om met jullie op reis te gaan!
Lex-400px sepia

Lex van Lammeren

Al mijn leven lang heb ik een passie voor auto’s en ben al meer dan 23 jaar werkzaam in de klassieke autobranche. Ik ben eigenaar geweest van Lex Classics en heb daardoor een grote klantenkring en veel ervaring opgebouwd. Daarnaast heb ik altijd veel rally’s gereden in binnen -en buitenland en meerdere zelf georganiseerd. Samen met Liesbeth organiseer ik onze roadtrips en ben verantwoordelijk voor het uitzetten van de routes. Ik ben zeer gedreven om verrassende wegen te zoeken en zet onderweg de regularities en andere proefjes uit. Voor mij is het belangrijk dat de deelnemers op de mooiste wegen komen, geweldig kunnen rijden over pittige haarspeldbochten en volop genieten van het rijden in hun klassiekers. Daarnaast organiseer ik het transport van de auto’s zodat zij veilig bij de start aankomen en na afloop weer in Nederland kunnen worden opgehaald. Samen met Liesbeth begeleid ik alle roadtrips en stuur het technische serviceteam aan tijdens de reizen. Ik kan niet wachten om samen met jullie weer nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Partners