“Wij zijn inmiddels 4 keer met Liesbeth en Lex van Wheels on Tour mee geweest en kunnen zo’n reis van harte aanbevelen. De eerste keer was naar Sardinië, het jaar daarna naar Schotland, ook reden we van kust naar kust in Frankrijk en de laatste keer een kortere trip naar Luxemburg. De organisatie is geweldig, volledige ‘ontzorging’ doordat de organisatie meereist maar ook een technisch team. Dat is natuurlijk heerlijk als je met die oude auto’s op pad gaat. Verder wordt je koffer elke dag netjes vervoerd en op je kamer neergezet, nog voordat je het hotel bereikt. 

De hotels zijn bovengemiddeld goed, 4 tot 5 sterren. Alle 4 de reizen die wij hebben gemaakt gingen door prachtige gebieden. Je komt op weggetjes die je zelf niet snel zal vinden. Maar bovendien, en dat is het meest belangrijk, is de sfeer onderling erg goed! De deelnemers zijn over het algemeen zeer gezellige petrolheads met liefde voor oude auto’s maar ook zeker in voor een goed gesprek bij een heerlijk glas wijn.

Dit jaar oktober gaan wij met Wheels on Tour naar Griekenland, de Peloponnesos, wij verheugen ons er weer enorm op!”

Béate en Michel Makker
Bentley Blower

“Wij hebben hele plezierige rally’s met Liesbeth & Lex gereden; in één jaar zelfs 4! Uitmuntende organisatie inclusief kofferwagen, technisch team en begeleiding! Het zijn niet alleen sportieve rally’s, maar ook vrouwvriendelijke. Ze kennen de hotels en hebben ook overal voorgeproefd, om teleurstellingen uit te sluiten.

Wij deden mee met: Luxemburg, Budapest, Schotland en Noord-Spanje, we zien uit naar de volgende trip!”

Nina en Peter Driessen
Mercedes 280 SL Pagode

“Wij gaan al mee met de reizen van Lex en Liesbeth vanaf reis numero 1 naar Noorwegen.

Door hun persoonlijke sympathieke aanpak en inbreng gaan we elk jaar weer met hun zeer afwisselende reizen naar mooie bestemmingen mee. Mede door de bagage en monteur service is het ieder jaar weer een probleemloos en verzorgde vakantie.

Wij zeggen dus: Tot de volgende keer!”

Jaap en Ellen Ven
Jaguar XK150

“De afgelopen jaren zijn wij 7 x met Wheels on Tour meegegaan: Sardinië, Frankrijk, Schotland, Hongarije, Engeland, Spanje en Luxemburg. Zeer uiteenlopende bestemmingen maar voor al deze reizen geldt: geweldig! Een paar dingen op een rijtje: Goed geregeld en betrouwbaar transport, zowel voor de deelnemers als voor de auto’s. Het zijn mooie ritten over uitdagende wegen, de overnachtingen in prima hotels op bijzondere locaties. Iedere avond goede diners, af en toe een gezamenlijke lunches in origineel gekozen restaurants en uitstekend gezelschap.

Tenslotte als laatste maar zeker niet als minste: het enthousiasme, de goede organisatie, de speeches van Lex, de attenties van Liesbeth, hun goede zorgen, het koffer-team, het reparatie-team en het vakmanschap van allen maken deze reizen elke keer weer tot iets heel bijzonders! Komende tijd hopen wij nog mee te gaan naar Oostenrijk en Griekenland.

Wij kiezen elke keer weer heel bewust voor de reizen van Wheels on Tour!”

Eline en Folke Smulders
Jaguar XK140

“Wij waren met een aantal koppels steeds op eigen initiatief ritten aan het maken door Europa. In 2015 kwamen wij een reisbeschrijving tegen voor een trip met Oldtimers naar Noorwegen. Wij hebben ingeschreven en sindsdien gaan wij elk jaar op tournee met Wheels on Tour. Wat een geweldige ervaring is het om met Wheels on Tour op reis te gaan. Volledig verzorgd, inclusief bagagewagen, technische dienst en de reisorganisatie Lex en Liesbeth zijn vaak zelf ook mee.

Wij hebben na Noorwegen de volgende trips gemaakt 2016 Sardinië, 2017 Coast to Coast Zuid-Frankrijk, 2018 Schotland, 2018 Hongarije, 2019 Spanje en IJsland. En steeds een geweldige ervaring. Wheels on Tour bereid de trips zeer zorgvuldig voor van de klasse hotels, eten en drinken, informatie via bijeenkomsten, vliegreizen, vervoer van de auto’s. Informatie over de reis, technische keuring, routeboeken, waar maak je dit mee?  Kortom volledig genieten en volledig ontzorgd!! En dat is waar Wheels on Tour het grote verschil maakt. Wij gaan steevast de komende jaren weer mee op één of twee trips georganiseerd door Wheels on Tour.”

Ria en André Wester
Austin Healey IIA

“In 2017 hebben we pas voor het eerst deelgenomen aan een roadtrip. We hadden dus geen enkele ervaring noch enige voorstelling van wat ons te wachten stond. Wellicht een keer maar nooit meer? Dat is een beetje anders gelopen, niet in het minst door Liesbeth en Lex. In 2017 is onze Aston Martin per trailer naar Bordeaux gebracht en zijn wij met een groep van een man/vrouw of 50 daar achteraan gevlogen. In een dag of tien zijn we via prachtige routes naar St. Tropez gereden, onderweg logerend en dinerend in toplocaties. Belangrijker, we troffen een gezelschap waarmee we vanaf dag één de mooiste dagen hebben beleefd. Net zo verschillend als hun auto’s: heel sympathiek en altijd interessant vanwege de totaal verschillende achtergronden van de deelnemers. Daarnaast leer je ook je zuiderburen beter kennen. Nog belangrijker, vinden wij althans, een “doe maar gewoon” sfeer, heerlijk! De begeleiding door de kofferbus en de techniek bemanning was ook meer dan prima en voor sommige oldtimers ook zeker noodzakelijk. Wij hebben vastgesteld dat voor hen geen zee te hoog is. Liesbeth en Lex zijn gastvrouw en -heer van een zeldzame hartelijkheid maar ook kordaat en altijd beschikbaar met raad en daad. Al met al is het voor ons niet bij een ritje gebleven.

In 2018 hebben we Wenen – Budapest – Wenen gedaan, met dezelfde ervaring qua organisatie, kwaliteit, stijl en gezelschap. Leuk ook dat een deel van de equipes uit 2017 er weer bij waren.  In 2019 hebben wij Spanje en Schotland gedaan. Totaal verschillende landen en dus belevingen, maar wederom een feestje.  Op onze grote koelkast prijken de ronde autostickers als mooie herinnering aan alle plaatsen we die we hebben aangedaan. In de boekenkast staan de door Liesbeth samengestelde fotoboeken van elke roadtrip, Geweldig.

Wij zijn eraan verslingerd geraakt en hebben en passant ook nog nieuwe vrienden gemaakt. In 2020 doen we mee aan een rondje “Goes Dutch” en later in het jaar Oostenrijk met daarin ook de Stelvio pas. Als je op zoek bent naar een top roadtrip met vele bijzondere aspecten dan is er maar één oplossing: Join the Club!“

Marijke & Jacques Alewijn
Aston Martin V8

“Wij zijn in september 2019 meegegaan met de roadtrip naar IJsland van Wheels in Tour. Het was onze eerste rally en we vonden het best spannend, want hoe zou het ons bevallen? De uitleg vooraf, het uitgebreide routeboek deel 1 en vervolgens deel 2, maakte de voorpret groot en zorgde ervoor dat we er vol vertrouwen aan startten. Wat een ervaring en wat een machtig mooi land! De afstanden waren de ene dag korter dan de andere, maar allemaal goed in balans. Het feit dat je met elkaar of afzonderlijk kunt rijden en kunt stoppen naar wens, maakte dat het een hele complete ervaring was. Lex en Liesbeth zijn fantastische organisatoren en fijne gastheer en gastvrouw en maakten maximaal gebruik van de mogelijkheden die het land te bieden hadden. Ze staan voor kwaliteit, rijbeleving, maar er is ook oog voor ontspanning en culinair genieten van de lokale keuken. Deze reis is ons zo goed bevallen dat we vaker rally’s willen gaan rijden in binnen- en buitenland. Wij gaan zeker nog eens mee met Wheels on Tour; zowel Griekenland als Schotland staan nog onze bucketlist!”

Lianne Labega & Rogier van Heeswijk
Mazda MX5

“Als je een klassieker koopt, met name een cabrio, hoop je op vele mooie dagen om lekker te toeren en af en toe aan een leuke rally deel te nemen. Al dan niet voor een goed doel!
Na een aantal leuke dagrally’s met leuke ervaringen hadden wij de smaak te pakken en zijn we meerdaagse georganiseerde tripjes/rally’s gaan beleven. Vorig jaar hadden wij gekozen om Wheels on Tour te proberen met een tour door de Schotse hooglanden.

We dachten eerst “geen geschikte route voor onze cabrio” maar wel een zeer uitdagende route met een fantastische natuur. We besloten het toch maar te wagen en hebben er geen moment spijt van gehad. Vanaf het eerste begin van verzamelen voor de overtocht per boot waar we hartelijk werden ontvangen en een eerste kennismaking hadden. Tijdens de oversteek maakte we al de eerste contacten en zat de sfeer er meteen goed in. Na aankomst in Newcastle begon de tour gelijk vanaf de boot. Wat direct opviel was dat alle aanwijzingen in het routeboek goed waren aangegeven en dat alles klopte. Zelfs met het onwennig links rijden. Ook de volgende dagen waren de routes mooi en niet te complex. Bovenal waren ze niet te lang zodat we bij aankomst nog even tijd hadden om gezellig een drankje te doen met de overige deelnemers. En ook nog genoeg energie overgehouden hadden voor in alle gevallen prima diner en een gezellige avond.

De accommodaties tijdens de tour waren ruim voldoende met ruime kamers en van alle gemakken voorzien en op toplocaties. Vooral dat de koffers reeds op de kamers stonden, gebracht door de meereizende koffer service was een ware verademing. Het kleine wedstrijdelement in de dagelijkse etappes gaf een leuke dimensie aan het geheel. De gehele organisatie zit goed in elkaar en heeft oog voor behoefte en verwachting van haar deelnemers. Wij hebben genoten en gaan zeker weer een volgend avontuur beleven met Wheels on Tour.”

Ineke & Erik van Welzen
Ford Mustang

“Als je regelmatig reist in luxe, dan is een van de onderdelen waar je een glimlach van krijgt; ‘aandacht en persoonlijke service’. Dat verwacht je minder van een rally zoals Wheels on Tour ze organiseert. Het tegendeel is waar. Wij reizen af en toe ‘lekker luxe’, maar met Wheels on Tour is het echt persoonlijker en krijg je de aandacht die je wil. Zelfs meer dan dat. Het zit ‘m vooral in de kleine dingen, de kwaliteit en het oog voor detail. Het is echt onvoorstelbaar. Daar kunnen de reisbureaus voor luxe reizen echt nog iets van leren. 

Net zo belangrijk is natuurlijk waar het om draait; de rally’s. Adembenemend goed! De routes, de stops, de opdrachten, de vergezichten, de kleine weggetjes etc. etc. Wat ook opvalt is dat je telkens mensen die je al een keer eerder getroffen hebt tijdens een rally weer terugziet en ook hun enthousiasme hoort. Dus wij zijn niet de enige.”

Angelique en Dirk Bosman
Porsche 911

Wij zouden Wheels on Tour van harte aanraden voor diegene die een avontuur wil meemaken, van mooie Oldtimers houdt, daar graag mee wil rijden en nieuwe mensen wil ontmoeten. Daarnaast wil je mooie omgevingen zien en je vooral nergens druk om maken omdat alles perfect geregeld is.

Hoe zijn wij met Wheels on Tours in aanraking gekomen? John is Oldtimer liefhebber en kwam zo bij Lex Classics binnen en heeft daar een mooie Jaguar XK 140 gekocht. Lex, zo sympathiek als hij is, vertelde enthousiast over de reis die ze zouden gaan maken naar Noorwegen. Mijn eerste gevoel was: “Leuk hoor, maar tussen al die vreemde mensen gaan wij echt niet passen!” We genoten van ritjes rondom huis en deze reis liet John maar niet los. Het kwam mij te oren dat er nog maar één plaats vrij was en ineens lag de folder op tafel. Lang verhaal kort, we hebben een geweldige reis gehad! Echt genoten, gelachen, ontzettend veel gezien, perfect geregeld en zeker niet onbelangrijk wat een leuke “gewone mensen “. Ondertussen hebben we de mooiste reizen gemaakt met Lex en Liesbeth. Het begon dus met Noorwegen, daarna Zuid-Frankrijk, Wenen – Budapest, Schotland, Noord-Spanje en Engeland.

Liesbeth denkt aan de kleinste details en regelt alles, daarnaast heeft ze ook een luisterend oor wat ik super vind.  Wat ik bijna vergeet is dat onze koffers worden gereden door een koffer bus dus je hoeft zelf niet te sjouwen! Er rijdt een service wagen mee voor eventuele pech onderweg, perfect dus! Wat wil je nog meer al je een heerlijk onbezorgde reis wil maken met je Oldtimer! We hopen nog zeker heel veel reizen met Wheels on Tour te maken. 

Monique en John Holl
Jaguar XK140

In 2019 zijn we met Liesbeth en Lex meegegaan naar Bilbao-Porto. Een mooie trip en zeker, omdat ik in 2014 als pelgrim naar Santiago ben gelopen, een tocht langs mooie herinneringen. De organisatie was opmerkelijk compleet, mooi rally-boek (met super landschap trajecten), perfecte hotels (vooral Paradores) en leuk gezelschap. Ik was nog nooit met een groepsreis mee geweest, maar deze trip heeft ons geprikkeld om dat groeps-vooroordeel opzij te zetten. We hadden ingeschreven voor de mei-trip naar Griekenland (helaas door Corona gecanceld) en staan nog ingeschreven voor Austria. Wij vinden de organisatie van Lex en Liesbeth een echte aanrader voor ”Classic-cabrio” liefhebbers. 

Marianne en Ronald Lancee
Triumph TR4

“Waarom hebben jullie uiteindelijk gekozen voor Wheels on Tour! Dat was de vraag van Lex en Liesbeth aan ons. Wij doen al vele jaren mee aan diverse rally- en roadtrips door heel Europa. In de afgelopen 10 jaar zijn we met meerdere organisaties weg geweest, en kunnen daardoor een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Wat spreekt ons nu zo aan bij de reizen van Lex en Liesbeth van Wheels on Tour.
Ze hebben een uitgebreid begeleidingsteam wat bestaat uit een service wagen voor eventuele technische ondersteuning, een bagage wagen voor vervoer van je bagage van hotel naar hotel. Erg comfortabel, en zéér handig voor de wat kleinere sportauto’s met weinig bagageruimte. Naast de goede zorgen van Lex en Liesbeth voor al hun gasten van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat zijn ook alle andere begeleiders zéér begaan met de gasten. Je overnacht meestal in 5 sterren hotels op veelal prachtige locaties. Diner & wijnarrangement evenals de lunches laten niets te wensen over. Regelmatig zijn er op de dag keuzemogelijkheden, wil je een excursie doen? Houd je van het rijden en maak je liever nog een extra lus, of wil je ’s middags eerder op de eindbestemming zijn omdat je het leuke stadje wil bezichtigen? Het kan allemaal, en geeft je een grote mate van vrijheid, zonder de rally druk! Vanzelfsprekend ontbreekt het niet aan de gezellige dagelijkse einde middag borrel, lekker informeel met z’n allen de reisdag nog eens doornemen alvorens eenieder zich klaar maakt voor diner en avond…….

Wat het rijden betreft, niet onbelangrijk voor ons petrolheads, krijgt eenieder een overduidelijk roadbook met super gedetailleerde reisbeschrijving. De route wordt gereden volgens het bolletje pijltje systeem, wat een stuk eenvoudiger is dan het zelf uitzetten van de route via de kortste weg. Dit geeft de “kaartlezer” dan ook meer de gelegenheid, net als de bestuurder, te genieten van de prachtige dagelijkse routes en natuurschoon. Lex en Liesbeth en hun team, verzorgen onderweg ook vaak nog een regelmatigheidstest waarbij je over een x aantal kilometers een gemiddelde snelheid moet rijden. Op sommige delen van de route kun je ook een foto zoekopdracht tegen komen. Het is de organisatie vooral te doen om het spel element, en niet zozeer het wedstrijdelement. Onverwachts zie je ze ook wel eens op een mooie locatie staan met een heerlijke bak koffie of thee, en lekkere koek! Het zijn deze ongedwongen momenten die de reizen van Wheels on Tour dat extra’s geven!

Houd je van een ongedwongen sfeer, mooie hotels en culinaire hoogstandjes, ben je niet geschikt voor het fanatiek rally spel, dan kun je je met een gerust hart inschrijven voor één van de vele mooie nieuw aangeboden arrangementen van Wheels on Tour, de keuze is reuze! Wij hebben ons in ieder geval alweer ingeschreven, en verheugen ons op weer een nieuwe reiservaring met Lex en Liesbeth.”

Monique en Jeroen Hoep
Porsche 911

“Het reizen met een oldtimer is altijd een avontuur met een romantisch tintje en misschien ook met een beetje jeugdsentiment. Als je dan de mogelijkheid geboden wordt door dat met een stel mensen de doen die dezelfde passie delen is dit heel bijzonder. Zeker bijzonder als de organisatie dit ook deelt en deze reizen dan ook met hart en ziel organiseren! Liesbeth en Lex weten dit perfect te doen.

Speciaal bij hun is de keuze van hun bestemmingen met natuurlijk daarbij horende routes en authentieke verblijven. Wij zelf hebben dit mogen ervaren met reizen naar Schotland en Spanje. Inmiddels hebben wij ingeschreven voor de reis naar Oostenrijk en hebben een optie op Noorwegen. Zeker willen wij hier ook vermelden, de mensen die hun hierbij ondersteunen om e.e.a.in goede banen te leiden. Te denken aan de verschillende monteurs en Hans & Mies die meestal meegaan als bagageteam.

Wij hebben aan deze reizen een warm gevoel en nieuwe kennissen overgehouden. Zeker als we terugkijken in de prachtige fotoboeken die zij na elke reis samenstellen en aan eenieder versturen.

Cora en Louis Roukens
Austin Healey MKII

Wij kennen Liesbeth en Lex al verschillende jaren. Bij Lex heb ik al verschillende auto’s gekocht en verkocht en kwam nooit bedrogen uit. Sympathieke kerel met een hart voor zijn vak en met kennis van oldtimers. In de loop der jaren hebben we Liesbeth en Wheels On Tour leren kennen. Een al even sympathieke, goedlachse dame die telkens de totale tevredenheid van haar klanten nastreeft.

Vorig jaar hebben wij onze eerste grote rally met hen gereden. De Tour van IJsland. Jongens, wat een fantastische beleving is dat geworden! Prachtig en zeer correct roadbook, schitterende plekken bezocht, goed gezelschap, leuke hotels en prima gegeten en (soms te veel) gedronken. Een absolute aanrader en hopelijk doen we binnenkort weer een rally met hen “

Karin en Eric van Dyck
Porsche 911

Passie voor avontuur en klassieke (sport)auto’s

Het bezit van een klassieke auto is een absoluut genot. Voor de een is het een verzamelobject, voor de ander een actieve hobby.  Voor ons is het absoluut een actieve hobby. Het rijden met onze Triumph TR6 uit 1973 is gewoon een feest. Van korte ritjes op zonnige dagen met het gezin, tot het rijden van meerdere klassieke rally’s. Daarnaast is het voor ons ook een prachtige manier om samen eropuit te gaan, zeker gezien onze opgroeiende pubers…!! Vandaar dat wij vanaf het begin zeer geïnteresseerd waren in het reis-concept van Lex en Liesbeth van Wheels on Tour. 

Onze deelname aan Wheels on Tour goes Scotland in 2018 en Wheels on Tour goes Spain in 2019 waren fantastische ervaringen. Prachtige routes door nog mooiere gebieden, super hotels, mooie lunch- en diner locaties en dat alles perfect georganiseerd zonder ook maar één moment zorgen te maken over wat dan ook. Het team van Wheels on Tour laat niets aan het toeval over, alles is tot in de puntjes geregeld. Professioneel transport van je klassieke auto, technische ondersteuning gedurende de gehele rit en bagage auto voor de koffers waarbij je elke dag de koffers al netjes op je hotelkamers zult aantreffen. Je waant je gedurende de hele trip in een onafgebroken moment van heerlijke luxe, gezelligheid en ontspanning.

Dit jaar gaan wij ook graag weer mee. Een nieuw avontuur – Wheels on Tour goes Greece. 

Het zal overduidelijk zijn dat wij Wheels on Tour dan ook aan eenieder kunnen aanraden. Je bent tenslotte trots op je klassieker en je zoekt een manier om er zorgeloos mee op avontuur te gaan.

Karin en Ivo Dolk
Triumph TR6

Wij hebben de laatste jaren al heel wat binnen en buitenlandse trips in de wielen, altijd al goed. Echter vorig jaar kwamen we terecht bij Lex en Liesbeth, Schotland, al jaren een droom, en dat was het ook, het was TOP, niet alleen het land maar zeker ook de organisatie, van bij vertrek, fantastische organisatie, hotels, techniekers, bagage die op de kamer stond tot dagelijks entertainment, eten, drinken, plezier, zelfs voor aangepaste kleding werd soms gezorgd, de ene verassing na de andere werd uit de hoed getoverd door hen, dikke proficiat, jullie zijn de beste en mogen ons zeker op jullie volgende reizen verwachten, SIMPLY THE BEST!

Marleen Vanderveken en Rigo Meys
Porsche 911

Wij hebben al meerdere keren deelgenomen aan de fantastisch georganiseerde rally’s van Wheels on Tour. Het begint al met de voorbereiding, de kennismaking met de mede-rally-rijders en de lekker makende beeldshow. De reizen zelf: Frankrijk, Schotland, Spanje en Zuid-Engeland waren stuk voor stuk prima geregeld met veel oog voor detail, gastvrij, zorgzaam en betrokken bij iedereen. Prachtige routes en comfortabele hotels waar de koffer je op de kamer staat op te wachten.

Ook de technische ondersteuning is goed verzorgd en de contacten onder elkaar met de gesprekken over klassiekers zijn waardevol en, last but not least, het fotoboek ter herinnering! Kortom wij kijken met heel veel plezier terug op de gereden rally’s en hopen dat we weer snel kunnen vertrekken voor de volgende, Griekenland?

Jaap Ruijgrok en Marie-Sophie van Leeuwen
Triumph TR50

Met onze Jensen Interceptor uit 1975 hebben wij deelgenomen aan de Wheels on Tour rally’s Luxemburg (2018), Noord-Spanje en Engeland (2019). In oktober gaan we met Wheels on Tour naar Griekenland, waar we ook weer erg naar uitkijken.

Op reis met Wheels on Tour houdt in dat je helemaal “ontzorgd” wordt; alles is tot in detail uitstekend geregeld. Liesbeth en Lex weten je elke keer weer te verrassen met de meest bijzondere plekken om te overnachten, lunchen etc. en met adembenemend mooie routes.

Hans en Mies zorgen er steeds voor dat onze koffers op het volgende adres klaar staan op onze kamer, en Henk en Rob zorgen voor de technische ondersteuning (want ook een Jensen komt wel eens met pech langs de weg te staan…).Maar bovenal hebben wij tijdens deze rally’s veel leuke lieve mensen ontmoet, die het, net zoals wij, een feestje vinden om aan een Wheels on Tour rally mee te doen.

Monique en Pieter Bosman
Jensen Interceptor

De eerste trip die Lex en Liesbeth organiseerden bracht ons in Noorwegen. Voor ons het eerste grote avontuur met de E-type buiten Nederland. Het was een fantastische reis met prachtige natuur, fjorden, en zelfs elanden op de weg. De sfeer met de overige deelnemers was zo gezellig dat we besloten het jaar erop weer mee te gaan. Die reis bracht ons naar Sardinië. Omdat dit ook weer zo’n bijzondere reis was, met prachtige vergezichten, leuke rallymomenten, opnieuw supergezellige contacten, kregen wij snel alweer opnieuw zin in een volgende reis.

Dit heeft erin geresulteerd dat we met Lex en Liesbeth inmiddels Luxemburg, Zuid-Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Hongarije, Schotland, Engeland, Duitsland, en zelfs IJsland onveilig hebben gemaakt met onze bolide. Steeds wisten en weten zij ons te verrassen met bijzondere tochten door prachtige natuurgebieden, spannende (foto)opdrachten tijdens de rally, prachtige (vijfsterren) hotels, heerlijke diners en lunches op fantastische plekken. Ook worden er momenten ingebouwd tijdens de reis waarin je ook eens (facultatief) een dagje iets anders kunt doen, bijvoorbeeld een mooie stad te verkennen, zoals in ons geval bijvoorbeeld Wenen, Porto, Pisa en ook een kasteel in Engeland. En voor ondergetekende zelfs een paardrijrit in IJsland op een echte IJslander.

Ook word je ontzorgd met het sjouwen van je koffers, want Mies en Hans zorgen ervoor dat na iedere dag je koffer alweer klaar staat in je hotelkamer. Heel comfortabel. Je komt aan na een prachtige rit en meestal drinken we dan een glaasje wijn of een borreltje, voordat we s’ avonds weer aanschuiven aan tafel om culinair verwend te worden. Kortom deze herinneringen zijn onvergetelijk. Daarnaast hebben we ook fijne vriendschappen opgebouwd en hopen ook steeds weer dat iedereen gezellig meegaat. Ook als je nieuw bent word je meteen opgenomen in de groep. We kijken daarom met smart uit naar onze reis naar Griekenland, die ons zal voeren langs oude cultuur en prachtige stranden, maar die vanwege de coronacrisis is uitgesteld naar later dit jaar. Een aanrader voor iedereen om een reis mee te maken met deze lieve bijzondere creatieve mensen, Lex en Liesbeth. Zij maken van de rally echt een feestje!

Petra en Emil Voorhorst
Jaguar E-type

Wij kijken met heel veel plezier terug op onze roadtrip door Zuid Engeland in september 2019. Beetje spannend vonden we het wel toen we boekten, op reis met 20 koppels waarvan je de meesten nog nooit ontmoet hebt. Mede dankzij de gastvrije ontvangst door Lex en Liesbeth op dag 1 in Brugge voelden wij ons al heel snel thuis in deze groep gelijkgestemden. Iedereen houdt van auto’s, nieuwe plekjes ontdekken, van lekker eten en drinken op een unieke locatie en dat schept een band. Vanaf dag 2 reden we met onze AC Cobra door de prachtige natuur van Zuid-Engeland.

Ondanks dat het Engelse weer niet altijd meewerkte hebben we genoten van het rijden over kleine landweggetjes, door pittoreske dorpjes en langs de kust met mooie witte kliffen.  ’s Middags lunchen op eigen gelegenheid in een unieke Engelse Pub of aansluiten bij de groep voor een uitgebreide Hightea. En dan aan het eind van de rit weer een spannend moment, waar slapen we vannacht en hoe is het eten vanavond. En echt…elke keer weer, blij verrast. Lex en Liesbeth hebben hier een goeie neus voor. De ene keer slaap je in een oud landhuis midden in de bossen en dan weer in een mooi wit badhotel met uitzicht op zee. Dan is het tijd voor gezelligheid, een drankje aan de bar of op het terras en een heerlijk diner met een bijpassend wijnarrangement. Van begin tot het eind genieten dus. En super geregeld, je hoeft zelf nergens aan te denken, er wordt zelfs voor je bagage gezorgd en sta je met pech dan schieten de meereizende monteurs meteen te hulp.  

Liesbeth en Lex zijn van begin tot het eind enorm betrokken, lief en attent en bieden hulp waar nodig. Ze vullen elkaar perfect aan, waardoor je alleen hoeft te genieten. Kortom ben je autoliefhebber en levensgenieter ga dan op reis met Wheels in Tour.

Els van der Have en Ben Schot
AC Cobra

Karen en ik hebben nu al zo’n 5 roadtrips gemaakt met Liesbeth en Lex. Steeds weer zijn wij onder de indruk hoe zij lekker en leuk rijden weten te combineren met precies het juiste niveau hotels op perfecte en vaak unieke locaties. Ook zorgen zijn voor een prettige verbinding tussen de deelnemers volgens het principe dat iedereen er zijn eigen invulling aan kan geven. Wij denken dat dit type roadtrips ook erg zal passen in de nieuwe tijden die over ons heen gaan komen. Het lijkt wel het herontdekken van ons eigen continent in de vrijheid van je eigen vervoer. Wat is nu leuker dan hiervoor een mooie klassieker te gebruiken die ook nog stamt uit de tijd van het oorspronkelijk ontdekken door toeristen van het fraaie Europa. Dus voorlopig maar eens dichter bij huis.

Karen Leurs en Frits Aarts
BMW CS 3.0

Het is heerlijk cruisen met oldtimers langs rustige wegen in mooie landschappen. Na een leuke dag oldtimer-genieten met een knap uitgestippeld roadbook finish je ’s avonds op charmevolle locaties. We dineren met een fijne, beperkte groep mensen die dezelfde liefde of passie delen voor schoons uit het verleden…zalig is dat!!! Op en top-organisatie van de supersympathieke Liesbeth & Lex!

Vele mooie momenten beleefd, mooie herinneringen!

Inge Debeuckeleer en Dirk Hendriks
Jaguar E-type