Wheels on Tour goes

Coast to Coast

Reisverslag 15 t/m 23 september 2023

Previous slide
Next slide
Logo bilbao 2023 wheels on tour b (Middel)

"Onze hoogtepunten waren de ontvangst op het plein in Pamplona, de geweldige routes door de Pyreneeën en het overnachten in Carcassonne, dat was adembenemend mooi. "

"Alles klopte perfect, maar vooral op zo'n hartelijke en betrokken manier. Echt heel goed!."

"Het hele WOT-team staat altijd tot je beschikking, top hoor."

"Met Wheels in tour stuur je langs de mooiste wegen! Fantastische roadtrip waar we nog lang van zullen nagenieten."

"Op deze manier kom je op bijzondere plekjes met de oldtimer, waar je anders nooit zo zou komen! "

"Met je eigen classic car deelnemen aan roadtrips naar prachtige bestemmingen, bij Wheels on Tour ga je geheel verzorgd op reis! "

"Leuke mensen in de groep en de ondersteuning; top routes en Lex en Liesbeth zijn Top professioneel. "

Previous
Next

Van 15 t/m 23 september hebben we met 31 equipes een spectaculaire route gereden van Bilbao naar Saint-Tropez. We ontvingen alle deelnemers in het prachtige hotel San Domine waar we de eerste avond dineerden op het dakterras met uitzicht op het Guggenheim museum. De volgende dag ging onze etappe door het heuvelachtige Baskenland, vol groene heuvels en schitterende wegen. Onze finish was die dag op het centrale plein in Pamplona waar het hele stadje uitliep om de vele bijzondere klassiekers die met ons meereden te bewonderen, dit was voor alle deelnemers een fantastische ervaring! De dagen daarna reden we schitterende bergpassen door de Pyreneeën en overnachten we in het indrukwekkende bedevaartsoord Lourdes en midden in het oude centrum van het historische Carcassonne. De laatste etappes van de route trekken we door het zuiden van Frankrijk en rijden we door het prachtige gebied van de Gorges du Tarn, met overhangende rotsen en spannende smalle wegen.

Eenmaal aangekomen in de Provence, touren we door het romantische Franse platteland over schilderachtige weggetjes. Alle deelnemers genieten van de glooiende wijngaarden, olijfbomen en de geur van lavendel. We overnachten in het gezellige dorpje Saint-Rémy-de-Provence en rijden door naar onze finish in Saint-Tropez. Hier worden de meeste klassiekers weer geladen om op transport terug te gaan naar Nederland. Het laatste hotel is voor alle deelnemers een geweldige verrassing, het imposante Kube hotel, met een heerlijk zwembad en uitzicht over zee. Hier genieten we van het laatste feestelijke diner en nemen de volgende dag afscheid van elkaar.

Van alle roadtrips die wij de afgelopen jaren hebben gereden, staat deze voor ons zeker in de Top 3! De hotels waren allemaal geweldig en de routes enorm afwisselend en divers waardoor je iedere dag weer opnieuw wordt verrast. Daarnaast was een groot deel van het succes de groep deelnemers die met ons meereden, veel vaste klanten maar ook veel nieuwe gezichten. De sfeer onderling was ontzettend goed, gezellig en relaxed. We willen iedereen die mee was daarom ook nog eens extra bedanken voor hun deelname.

Deze reis werd gewaardeerd met een 9
4.5/5